MOŽDA GA KRENE

ODABRAO ROBERT PROSINEČKI: Bivši napadač Crvene zvezde igrat će za Istru

Istra je za igračkim pojačanjem posegnula “preko Drine”, novi član žuto-zelenih je napadač Filip Kasalica. Bivši član Crvene zvezde prošle je godine igrao za korejski Hyundai Ulsan. S pulskim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

“Malo sam pratio hrvatski nogomet i znam da je Dinamo dominantan. Nisam puno znao o Istri prije nego što sam došao, a veliku zaslugu što sam stigao u Pulu ima Robert Prosinečki koji mi je bio trener u Crvenoj Zvezdi i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. U Istru sam došao s nadom da ću igrati i da ću zabijati puno golova”, kazao je Kasalica koji je igrao za reprezentaciju Crne Gore do 21 godine.

Za Ulsan nije zabio ni jedan gol

“Dvije i pol godine sam bio član reprezentacije. Nekad sam igrao, nekad ne, ali u zadnje vrijeme nisam pozivan jer sam imao problema u klubu”, pojasnio je brzonogi Kasalica koji se iz užičke Slobode probio do Crvene zvezde.

Iz beogradskog kluba je nakon dvije i pol sezone završio u Koreji. Tamo se nije proslavio. Za Ulsan prošle sezone nije dao ni jedan gol! Zapravo je riječ o krilnom igraču koji je kasnije dobio “prekomandu” u napad. A da je riječ o pravoj “prznici”, možete se i sami uvjeriti:

Povratak na Net.hr