ODABRAO ROBERT PROSINEČKI: / Bivši napadač Crvene zvezde igrat će za Istru

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Istra je za igračkim pojačanjem posegnula "preko Drine", novi član žuto-zelenih je napadač Filip Kasalica. Bivši član Crvene zvezde prošle je godine igrao za korejski Hyundai Ulsan.

11.8.2015.
13:17
Screenshot/Instagram
VOYO logo

"Malo sam pratio hrvatski nogomet i znam da je Dinamo dominantan. Nisam puno znao o Istri prije nego što sam došao, a veliku zaslugu što sam stigao u Pulu ima Robert Prosinečki koji mi je bio trener u Crvenoj Zvezdi i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. U Istru sam došao s nadom da ću igrati i da ću zabijati puno golova", kazao je Kasalica koji je igrao za reprezentaciju Crne Gore do 21 godine.

Za Ulsan nije zabio ni jedan gol

"Dvije i pol godine sam bio član reprezentacije. Nekad sam igrao, nekad ne, ali u zadnje vrijeme nisam pozivan jer sam imao problema u klubu", pojasnio je brzonogi Kasalica koji se iz užičke Slobode probio do Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz beogradskog kluba je nakon dvije i pol sezone završio u Koreji. Tamo se nije proslavio. Za Ulsan prošle sezone nije dao ni jedan gol! Zapravo je riječ o krilnom igraču koji je kasnije dobio "prekomandu" u napad. A da je riječ o pravoj "prznici", možete se i sami uvjeriti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo