OČEKIVANI POTEZ UPRAVE: / Cedevita i službeno ima novog trenera

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Veljko Mršić je novi trener hrvatskog košarkaškog prvaka Cedevite, objavljeno je na web-stranici zagrebačkog kluba.

29.6.2015.
18:11
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mršić je posljednje dvije sezone bio prvi asistent Jasmina Repeše koji je prije nekoliko dana otišao za trenera u talijanski u EA7 Emporio Armani Milano. Mršić (44) je bivši hrvatski reprezentativac, koji je igrao za Cibonu, Žalgiris, Varese, Olimpiakos, Milano, Split i turski Ulker, a kao trener je vodio Varese, Split i Cibonu.

"Sve se odigralo vrlo brzo, ukazano mi je povjerenje što je velika čast i meni obaveza da klub podignemo na još višu razinu, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona. Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju u momčadi, klupske odnose a i ljudi u klubu mene jako dobro poznaju. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stepenicu više", kazao je Mršić, koji je dodao kako su već definirane pozicije igrača koje će dovoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće više biti turbulencija

"To je pozitivna stvar jer neće biti velikih turbulencija, ideje koje su imali bivši trener Repeša i sportski direktor Matej Mamić proteklih tjedana su na tragu mojih razmišljanja. Možda će biti nekih malih razlika u igračima koje ćemo dovoditi što je stvar osobnih afiniteta, a pojačat ćemo stručni stožer s još jednim stručnjakom. Riječ je o velikom igračkom, pa trenerskom imenu s kojim smo u završnici pregovora. Govorimo o strancu a dok ne potpišemo ugovor ne bih ga imenovao", kazao je novi trener Cedevite, koji je trenutno na odmoru na Korčuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo