OČAJ SHRVANOG OCA: / "Ovo je strašnije nego da je poginuo u nesreći"

Image
Foto: AFP

Otac francuskog vozača Formule 1 Julesa Bianchija, koji je već više od devet mjeseci leži u komi, priznao je da je sve manje optimističan da će se njegov sin oporaviti od teških ozljeda.

14.7.2015.
11:30
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, 25-godišnji Bianchi je stradao 5. listopada prošle godine na Velikoj nagradi Japana kada se svojim bolidom zabio u dizalicu pored staze. Francuz je zadobio teške ozljede glave i otada je u komi. Od studenog se nalazi u bolnici u svome rodnom gradu Nici gdje ga svakodnevno posjećuje otac Philippe koji tvrdi da je nemoguće opisati torturu kroz koju prolazi.

Sve manje optimizma

"Ponekad se osjećate kao da ćete poludjeti. Ovo je strašnije nego da je poginuo u nesreći jer mu ovako nikako ne možemo pomoći", rekao je stariji Bianchi za France Info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U načelu, napredak se kod ovakvih ozljeda treba vidjeti u prvih šest mjeseci. A Jules se ne budi već devet mjeseci i nema nikakvih pomaka. Teško se buditi ujutro kad ne znaš hoće li tvoj sin živjeti. Vrijeme prolazi, a ja sam manje optimističan nego što sam bio dva ili tri mjeseca nakon nesreće kada smo se mogli nadati napretku", dodao je shrvani Bianchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo