OBJAVLJENI NOVI DOKUMENTI: / Otkriveno kako je Luka Modrić donio milijune eura Republici Srpskoj

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac navodno je najzaslužniji za stasanje jedne od financijski najuspješnijih tvrtki u susjednoj državi.

13.11.2018.
14:13
AFP
VOYO logo

Dva dana prije utakmice između Hrvatske i Španjolske tjednik Nacional objavio je priču temeljenu na dokumentima Football Leaksa u koj teško terete kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića.

"Otkrivamo tajno balkansko sklonište za milijune eura tešku poreznu utaju od zarade koju su na kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije ostvarili Vladica i Zoran Lemić", poručili su iz Nacionala te navode kako je najbolji igrač Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji pomogao sumnjivom punjenju proračuna Republike Srpske u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjivi agenti

"Zahvaljujući njemu stasala je jedna od financijski najuspješnijih tvrtki u toj konstitutivnoj jedinici BiH, inače premreženoj korupcijom i organiziranim kriminalom. Najboljeg nogometaša svijeta po izboru FIFA-e za 2018. zastupa netransparentna mreža srpskih i crnogorskih agenata, koji su samo od Modrićeve zarade na ime različitih naknada uzeli lukrativne provizije koje su do današnjih dana otprilike dosegle desetak milijuna eura", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo