OBAMA PRIMIO CAVALIERSE: / Curry izrešetao Nuggetse, stao Durantov niz

Image

Sinoć su odigrane četiri utakmice NBA lige, u kojima nisu nastupili hrvatski košarkaši.

11.11.2016.
9:31
VOYO logo

"Pozdravljam prvake Cleveland Cavalierse. Da, upotrijebio sam riječi Cleveland i prvaci u istoj rečenici", našalio je Obama, inače veliki ljubitelj košarke, kojemu je taj sport omiljena rekreacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NBA večeri zabilistao je Stephen Curry s 33 poena u 29 minuta igre. Nakon što je srušio tricaški rekord NBA lige s 13 ubačaja iza crte 7,24 protiv New Orleansa, sad je ponovno bio raspoložen gađajući trice 7-13.

Durant stao na Jordanu

Gosti su slavili protiv nedoraslih Nuggetsa sa 125:101. Zanimljivo, Durant koji se prekjučer izjednačio s Michaelom Jordanom na četvrtom mjestu u povijesti NBA po najduljem nizu utakmica sa 20 ili više koševa u čak 72 utakmice zaredom, jučer je prekinuo taj niz zabivši 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver se još nije oporavio od poraza u prošloj utakmici protiv Memphisa, kad je Marc Gasol zabio u posljednjoj sekundi. Nuggetsi su čak uložili službeni protest zbog sudačke pogreške na toj utakmici, kad je krivo dosuđen posjed lopte za Memphis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wade se vratio u Miami

Chicago je gostovao u Miamiju, gdje Dwyane Wade prvi put nije igrao za domaću momčad. Naravno, American Airlines Arena ovacijama je dočekala igrača koji im je donio tri naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wade je igrao 13 sezona u Heatu prije nego je prešao u svoj rodni Chicago. U svojoj povratničkoj utakmici, Wade je pogodio dva slobodna bacanja u posljednjim sekundama, kad se utakmica odlučivala, a Bullsi su slavili sa 98:95. Ubacio je 13 poena, dok je Jimmy Butler bio najbolji kod Bullsa sa 20 poena, Robin Lopez i Rajon Rondo dodali su po 16.

Hassan Whiteside je predvodio Miami sa 20 pogodaka i isto toliko skokova. To je njegov šesti double-double u sedam utakmica ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva pobjeda Pelicansa

U Milwaukeeu je Anthony Davis zabio 30 koševa i New Orleans Pelicans su pobijedili prvi put ove sezone, sa 112-106 su svladali Milwaukee Buckse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Milwaukee - New Orleans 106:112 Miami - Chicago 95:98 Denver - Golden State 101:125 Sacramento - LA Lakers 91:101

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo