NOVINARI ISPROVOCIRALI BILIĆA: / 'Nisam policajac, postavite mi pitanje o nogometu, ako ga imate'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

West Ham u nedjelju ide na gostovanje kod Evertona što je nova prilika Slavenu Biliću da se dokaže pred navijačima još jednog kluba za kojeg je nastupao tijekom igračke karijere.

28.10.2016.
14:44
Screenshot
VOYO logo

Nakon lošeg starta West Ham se polako oporavlja. U posljednja tri kola osvojili su sedam bodova, a dodatni vjetar u leđa pred Everton dobili su pobjedom nad Chelseajem u Liga kupu sredinom tjedna.

Image
STRAVIČNE SCENE U LONDONU: /

Krvava tučnjava navijača West Hama i Chelseaja

Međutim, tu je utakmicu obilježio sukob navijača. To je ujedno bilo prvo pitanje koje su novinari postavili Biliću na presici. Bivšem hrvatskom izborniku nije bilo previše drago što opet mora odgovarati na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam dovoljno rekao o incidentu na stadionu. Želim razgovarati o nogometu i igri. Ja sam nogometni trener, a ne policajac ili nešto slično. Toliko o tome. Postavite mi pitanje vezano uz nogomet, ako ga imate?", poručio je Bilić. Potom je progovorio u susretu s Evertonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velika utakmica. U srijedu smo igrali vrlo zahtjevnu utakmicu tako da ćemo na treningu vidjeti u kakvom su stanju igrači. Svi bi trebali biti spremni", rekao je trener West Hama.

Priznao je potom da je pomalo frustriran što u središtu pozornosti nije povratak u formu njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ali pokušavam to popraviti. Odlično igramo u ovom trenutku. Pozitivni smo, ali očekujem ekstremno tešku utakmicu u nedjelju. Ako ćemo igrati kao u posljednje vrijeme onda imamo šanse"; kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ožujka Everton je poveo s 2:0, ali je West Ham kreirao preokret.

"Bila je to dramatična utakmica. I kada smo zaostajali dobro smo igrali. Ne znam što mogu ove godine očekivati. Dobro su počeli sezonu, ali su onda malo pali. ne mogu dočekati početak susreta jer znam da će biti doličan", dodao je. Još je jenodm potom upitan jesu li igrači potreseni zbog događanja ove srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, mislim da su u potpunosti motivirani i usredotočeni. Nemojte me pogrešno shvatiti, stvarno smo se osjećali kao kod kuće na novom stadionu zbog ogromne podrške navijača tijekom utakmice s Chelseajem. Bilo je glasno, podrška je bila odlična, osim onog incidenta. Klub to nije zaslužio, kao niti igrači i velika većina navijača", završio je.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo