NOVI UDARAC ZA KOVAČA: / Bayern mu pokazao palac dolje: 'Nisu se spremni boriti sa Španjolcima'

Image
Foto: AFP

Bivšem hrvatskom izborniku neće se ispuniti želja

17.4.2019.
17:20
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih napadača u Njemačkoj ove sezone, Luka Jović, potpisao je četverogodišnji ugovor Eintrachtom iz Frankfurta. Jović je prije dvije godine došao na posudbu iz Benfice uz mogućnost otkupa ugovora. Nijemci su sada odlučili aktivirati klauzulu i nagađa se da su za Jovića isplatili između 6 i 12 milijuna eura.

Svi ga žele

S obzirom na to da je srpski napadač jedan od najtraženijih igrača u ovom trenutku, posao bi se mogao pokazati jednim od najboljih ikad. Jer, spominje se da bi njegova cijena na ljeto mogla doseći 70 milijuna eura. Interes su pokazali brojni klubovi. Real Madrid, Barcelona i Bayern najviše su se spominjali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Niko Kovač, trener njemačkog prvaka, doveo napadača u Eintracht i preporodio ga. Sport Bild piše d aga bivši hrvatski izbornik želi u svojim redovima. Problem je što mu vodstvo neće pozitivno odgovoriti na želju. Njemački list piše da se Bayern ne može financijski nositi sa španjolskim divovima za napadača čija je cijena dosegla razinu od 70 milijuna eura pa su, stoga, ispali iz utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo