IZNENAĐENJE NA POLJUDU

NOVI UDARAC ZA BIJELE: Glavni kandidat za Brbićevog nasljednika odustao od kanditature

Iznio je svoje razloge za takvu odluku

Splitski Hajduk u potrazi je za novim predsjednikom nakon što je Marin Brbić nedavno dao ostavku. Kako teče taj proces objavili su sredinom listopada:

“Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje. Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu.

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena.”

 Goran Stanzl/PIXSELL

A jedan od glavnih kandidata objavio je u srijedu da odustaje od kandidature. Riječ je o Oliveru Kumriću, bivšem čelniku IGH.

“Iz osobnih i obiteljskih razloga sam povukao kandidaturu, obavijestio o tome Nadzorni odbor prošlog tjedna. Ostajem na raspolaganju pomoći novoj Upravi i ljudima oko kluba, ako će me trebati i koliko će biti u mojoj moći”, rekao je Kumrić, čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Povratak na Net.hr