ŠOK U RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI: / Izbornik Babić iz momčadi izbacio vratara Ivića

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Izbornik Željko Babić odlučio se za još jednu promjenu o momčadi nakon što je prisilno morao umjesto Josipa Božića Pavletića pozvati Jerka Matulića, priopćio je HRS u subotu navečer.

21.1.2017.
20:34
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

"Priliku među vratnicama izbornik Babić odlučio je dati Ivanu Pešiću koji će zamijeniti Filipa Ivića te će s Ivanom Stevanovićem činiti vratarski tandem za utakmicu osmine finala protiv Egipta u Montpellieru. Pešić je od početka s reprezentacijom u Francuskoj gdje je dosadašnje utakmice pratio s tribina kao 17. igrač", priopćili su iz Saveza.

Image
Image

Filip Ivić karijeru je započeo u mlađim uzrastima najjačeg hrvatskog kluba RK Zagreba, da bi u seniore prešao 2010. godine. Sljedećih šest sezona branio je za hrvatske prvake, a njegov talent i dobre predstave nisu ostale nezamijećene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to razlog zbog kojeg je 2016. godine dobio poziv iz redova europskih prvaka Kielcea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko u poljskom Kielceu cijene Ivića govori i činjenica da u Ligi prvaka redovito brani dok Slawomir Szmal, najbolji rukometaš 2009. po izboru IHF-a sjedi na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za seniorsku reprezentaciju Hrvatske nastupa od SP 2013., a 2012. po izboru Handewsa uvršten je među deset najboljih igrača u Ligi prvaka do 22. godine.

Ova vijest izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. Službena Facebook stranica HRS-a zatrpana je komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Golman ne može braniti ako obrana ne napravi svoj dio posla. Nije Ivić ništa kriv. Pokretniji je i brži od ostala dva golmana. Ne razumijem...",

"Fićo je u sjajnoj formi i to treba koristiti! Za lošu igru u obrani mijenjat golmana je neprofesionalno! Bolje da je Gojuna poslao na tribinu i pozvao nekog tko igra pravu obranu a ne glumi banderu!",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasto!? Ivića izbacili zato kaj naši ne igraju obranu..",

"Pametno, Ivić nema nijednu utakmicu preko 40% obrana ovom SP ni protiv C reprezentacija, za jednog golmana europskog prvaka neprihvatljivo na ovoj razini igre",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je da Pešić nije bezveze dolazio u Francusku. Čisto da skupi koju minutu igre za reprezentaciju", neki su od komentara.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo