NIJE DOBRO

NOVI ŠOK ZA NAŠE RUKOMETAŠE: Luka Cindrić odlazi iz Egipta zbog ozljede! Poznato je i tko ga mijenja

Cindrić je obnovio ozljedu prepona, koja ga je i ranije mučila. Umjesto njega prijavljen je Janko Kević

Nakon šokantnog remija protiv Japana na otvaranju svjetskog prvenstva u Egiptu, iz tabora hrvatske reprezentacije dolazi još jedna loša vijest. Jedan od naših njboljih igrača Luka Cindrić je otpao zbog ozljede i napušta Egipat.

[VIDEO] KAUBOJI NE SMIJU PONOVNO KIKSATI: ‘Sve smo si iskreno rekli, znamo da je bilo loše i ne možemo ovako ako mislimo nešto napraviti…’

Igrač Barcelone je tijekom utakmice protiv Japana obnovio ozljedu prepona, koja ga je mučila i ranije, i zbog toga se mora oprostiti od daljnjih nastupa u dresu hrvatske rukometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu.

[VIDEO] KAPETAN OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O KAUBOJIMA: Ove stvari sigurno niste znali, pogledajte što je Duvnjak rekao o suigračima

Nastavlja liječenje u Barceloni

Nažalost, to je već treće veliko natjecanje na kojemu Luka Cindrić ima problema s ozljedama. Premda je naša medicinska ekipa u Aleksandriji učinila sve što je mogla, pomoći nije bilo.

Hrvatska se kao i sve ostale reprezentacije nalazi u tzv. balonu i detaljnu dijagnostiku ovdje, nažalost nije moguće napraviti, te je odlučeno će se Luka Cindrić vratiti u Barcelonu i tamo nastavi liječenje.

Stiže zamjena

Umjesto njega izbornik Lino Červar odlučio je prijaviti Janka Kevića.

Hrvatska je u prvom susretu SP-a protiv Japana odigrala 29-29, a u nedjelju je očekuje utakmica protiv Angole. Natjecanje u skupini zaključit će u u utorak protiv Katara.

Plasman u drugi krug SP-a izborit će tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr