NOVI ŠOK U HRVATSKOM NOGOMETU: / Kontroverzni Bruno Marić postaje šef sudaca?!

Image

Najkontroverzniji hrvatski nogometni sudac Bruno Marić najozbiljniji je kandidat za novog predsjednika sudačke komisije u HNS-u, a novu funkciju trebao bi preuzeti na ljeto.

3.3.2017.
20:13
VOYO logo

Sadašnji povjerenik Ante Kulušić tu će funkciju obavljati još svega nekoliko mjeseci, a onda će na njegovo mjesto doći Bruno Marić.

Daruvarski sudac je u zadnje dvije godine proglašen najboljim u HNL-u pa njegov izbor iz te perspektive ne bi trebao čuditi. No, s obzirom na sve repove koji se vuku za Marićem, taj izbor doista začuđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno ga pretukli navijači Hajduka

Marića su nedavno pretukli navijači Hajduka, a on je kod sebe imao pištolj. Održao je i konferenciju za medije na kojoj je objavio kako prima stalne prijetnje.

Image
Image

Bruno Marić nije ni potvrdio ni demantirao da ga zanima nova uloga šefa hrvatskih sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno sam sudac. Doduše, ne sudim zbog ozljede Ahilove tetive, ali se nadam da ću se što prije vratiti na teren. O tome što će se događati na ljeto ne mogu i ne želim u ovom trenutku govoriti, to ne bi bilo korektno", kazao je Marić za 24 sata.

'Zadovoljan sam Kulušićem'

"Naglasio bih da sam jako zadovoljan kako dužnost obavlja gospodin Kulušić. Otvoren je i ne usteže se javno govoriti o pogreškama. Smatram kako je to dobar put, neka sucima bude omogućeno da u medijima javno iznesu i svoju stranu priče.", dodao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanima se "diže kosa" na spomen Brune Marića koji je i sam zatražio da više ne sudi Hajduku. Izbor takve osobe dodano bi produbio nezadovoljstvo "bijelih", ali HNS je uvijek spreman na iznenađenja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo