NOVI ŠEF FIFE NAJAVIO REVOLUCIJU: / Svjetska prvenstva više neće biti ista

Image
1.3.2016.
20:18
VOYO logo

"Nije tajna da vjerujem u povećanje broja momčadi na 40. Na taj način osam će reprezentacija dobiti priliku sudjelovati na prvenstvima i još veći broj će dobiti mogućnost za sudjelovanje", poručio je Infantino.

Najvažniji sport na svijetu

Osim toga progovorio je o važnosti nogometa te je poručio kako je to najljepši i najvažniji sport na svijetu. Također uskoro bi se trebala donijeti odluka o korištenju video tehnologije na utakmicama, čemu se ranija struktura snažno protivila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet ima svoj tok i suca koji donosi važne odluke tako da moramo vidjeti kakav će utjecaj imati tehnologija na protočnost igre. Što prije moramo započeti s testiranjima", poručio je Infantino te je otkrio što je presudilo u njegovoj pobjedi na izborima za predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam putovao i svojim očima vidio kakve su potrebe. Puno možemo učiniti s malo toga. Moramo ulagati u programe napravljene za svaku zemlju pojedinačno. Nisu jednake potrebe u Butanu, Madagaskari, Švicarskoj ili Paragvaju. Moramo na svaku zemlju gledati posebno", zaključio je Infantino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo