NOVI HULIGANSKI OBRAČUN MRSKIH RIVALA IZ MOSTARA: / Prvo su krenule psovke i uvrede, a onda su se vadile palice...

Image
Foto: Screenshot

Sukobi i obračuni navijača dva mostarska kluba bila su prijašnjih godina učestalija.

22.9.2018.
18:48
Screenshot
VOYO logo

Navijačke skupine mostarskog Zrinjskog iz većinskog hrvatskog dijela grada i Veleža iz dijela grada s bošnjačkom većinom sukobile su se na sjevernom izlazu iz grada, izvijestili su u subotu iz policije i dodali da ozlijeđenih ima s obje strane.

Manji broj sukoba

Do obračuna je došlo oko 11.30 sati kada se na magistralnoj cesti u mjestu Drežnica zaustavilo nekoliko vozila te su se potukli navijači dva kluba. Prema navodima lokalnih medija pri tome su koristili palice, kamenice, a imali su i izravni obračun. Iz policije nisu mogli potvrditi koliko je osoba ozlijeđeno osim da su navijači iz oba kluba zatražili pomoć u medicinskim ustanovama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije skupine i prije toga sukoba izazvale su incident na samome izlazu iz grada u mjestu Potocima kada je na magistralnoj prometnici M-17 zaustavljeno više vozila nakon čega su huligani razmijenili međusobne uvrede i psovke. Ovi obračuni samo su nastavak tuče koja se dogodila prije dvije večeri kada se u mostarskom naselju Zalik potuklo više osoba nakon čega je policija privela osam osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukobi i obračuni navijača dva mostarska kluba bila su prijašnjih godina učestalija, no bitno su se smanjila otkako je Velež ispao u niži rang natjecanja, a u posljednje tri godine Zrinjski bio uzastopni prvak zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo