NOVE MUKE ZA TOPNIKE: / Arsenal gubi još jednog važnog člana prve momčadi?

Image
Foto: AFP

Veliki problem za londonski klub uoči početka nove sezone

3.7.2019.
11:07
AFP
VOYO logo

Engleski Arsenal nikako se ne uspijeva vratiti u vrh Premierlige. Prošlu sezonu Topnici su završili na petom mjestu u prvenstvu i ostali su bez Lige prvaka, a, po svemu sudeći, očekuje ih nova sezona u kojoj će njihovi navijači biti razočarani.

Jedan od njihovih najvažnijih igrača, francuski napadač Alexandre Lacazette navodno se sastao s klupskim čelnicima i obavijestio ih da želi napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Londona u Španjolsku

Prema vijestima koje stižu iz Španjolske, Lacazette želi karinjeru nastaviti upravo u toj zemlji, ali nije poznato u kojem točno klubu.

Nagađa se kako će ga pokušati dovesti madridski Atletico, koji je bio blizu njegovog transfera prije nekoliko godina, a neki španjolski mediji spominju čak opciju njegovog dolaska u prvaka Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima je potreban

I jednom i drugom od tih klubova potreban je napadač. Barca traži zamjenu i nasljednika za ubojitog Urugvajca Luisa Suareza, a Atletico traži konkurenta Diegu Costi i Alvaru Morati te nogometaša koji bi mogao nadomijestiti Antoinea Griezmanna koji će napustiti Madrid u ovom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo