NOVE INFORMACIJE O SENZACIONALNOM POVRATKU U ITALIJU: / Dolazi li velika zvijezda u redove prvaka?

Image
Foto: AFP

Talijani najavljuju veliki transfer

13.6.2019.
8:26
AFP
VOYO logo

Francuski reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Paul Pogba blizu je povratka u talijanski Juventus, klub u kojem je igrao od 2012. do 2016. godine. Informaciju donosi Sky Sports Italia koja javlja da se direktor Juvea Fabio Paratici sastao s predstavnicima Uniteda kako bi razgovarao o transferu Pogbe.

Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / HECTOR RETAMAL
Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / HECTOR RETAMAL

Paul Pogba

Već ranije ovog tjedna iz Italije je stigla vijest da je Juventus blizu je dovođenja Pogbe, a zbog toga mogao bi patiti hrvatski napadač Mario Mandžukić, koji će biti jedan od igrača koji će napustiti klub kako bi Stara dama skupila novac za transfer Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JUVE JE S MANDŽOM TEK POTPISAO NOVI UGOVOR, A SAD GA TJERA? /

Stara dama skuplja novac za Francuza

Kako je tada javio Corriere dello Sport, Pogba nije sretan u Manchesteru i dao je pristanak Juveu da ga pokuša dovesti. Prije nekog vremena puno se govorilo o transferu Pogbe u Real Madrid zbog njegovog dobrog odnosa s trenerom Kraljevskog kluba Zinedineom Zidaneom, spominjala se i mogućnost odlaska u Paris Saint Germain, a sada se najviše govori o povratku u Juventus.

Ista dva kluba

Pogba je seniorsku karijeru započeo u Manchester Unitedu iz kojega je 2012. prešao u Juventus. U talijanskom klubu zadržao se do 2016., kada ga je United vratio u transferu vrijednom 105 milijuna eura. Sada je Juventus ponovno zainteresiran i htio bi vidjeti Pogbu u crno-bijelom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo