NOVA SVAĐA SPLITA I HNS-a: / Gradonačelnik bojkotira utakmicu!

Image
Foto: Pixsell
10.6.2015.
23:05
Pixsell
VOYO logo

"Grad Split ne želi biti organizator fan zone pa je to nešto što treba pitati gradonačelnika", izjavio je Pacak u srijedu na konferenciji za novinare odgovarajući na upit u vezi Baldasarovih primjedbi da HNS odbija organizirati fan zone.

Stigao odgovor iz Splita

"Grad Split ne organizira niti smo ikada mislili organizirati gledanje utakmice jer to mi inače ne radimo. Mi smo taj prijedlog poslali Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) na koji su nam odgovorili čudno, a zatim smo inzistirali na preciznom odgovoru i nakon toga oni su nam odrješito rekli da im ne pada na pamet fan zona", kazao je Baldasar novinarima i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog toga sam odbio ići na utakmicu (Hrvatska-Italija) i s njima (HNS) dalje komunicirati jer mislim da to nema smisla."

HNS ima želju, ali Split nema volju

S druge strane, po Pacakovom tumačenju, HNS je u načelu imao dobru želju organizirati fan zone, ali za takvo što je potrebna dobra volja više sudionika. Kazao je kako se HNS bavi organiziranjem nogometnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo, imajući u vidu svu ozbiljnost utakmice, odlučili posebno se usredotočiti na organiziranje ove utakmice koja će se igrati bez gledatelja".

Na novinarsku opsku kako je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović rekao da će HNS sudjelovati s financijskim sredstvima u organizaciji fan zona u Splitu za vrijeme utakmice Hrvatska - Italija, Pacak je kao kako ne može komentirati nešto što nije čuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo