NOVA PROVALA OKO LIGE PRVAKA: / Mamić se opet šali!

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Dinamo u utorak (20.45 sati) igra utakmicu sezone, uzvratni dvoboj playoffa Lige prvaka protiv Skenderbeua.

24.8.2015.
14:15
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

"S nestrpljenjem čekamo utakmicu jer to je veliki dan za nas i hrvatski nogomet. Vjerujemo da ćemo pokazati da smo bolja momčad, dobiti i proći u skupine Lige prvaka. Svjesni smo kvaliteta i dobrih strana Skenderbeua, a na nama je to spriječiti kako ne bismo imali problema. Naravno, nećemo srljati pod svaku cijenu jer znamo da oni moraju napasti i zabiti dva gola da bi prošli. Ipak, mi smo Dinamo, igrat ćemo napadački i na pobjedu. Oni imaju kvalitetne pojedince koji su jako dobri u kontri i naša izgubljena lopta može biti opasna jer otvaraju s puno igrača; tu trebamo paziti. Naravno, postoji još toga jer inače ne bi bili tu gdje jesu.", rekao je Dinamov trener Zoran Mamić, donosi službena stranica kluba pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šanse su 50-50. Još je ostala jedna cijela utakmica; drugo poluvrijeme naših dvoboja Postoje upitnik ili dva oko sastava. Stoperski par? Ne, tu znam tko će igrati, ali ipak ćete morati pričekati do utorka navečer.

Skenderbeu nije Aalborg

Nakon što je hrvatski prvak slavio u 1. utakmici, teško mogu biti šanse 50-50, jer je prema viđenom albanska momčad za dvije klase lošija od Dinama. Očito Mamić puše i na hladno, iako je nekidan razveselio javnost kako Dinamo ima šanse osvojiti Ligu prvaka. No, opreza nikad dosta. Dinamo je lani donio tako prednost protiv Aalborga i onda ispao od Danaca u 3. pretkolu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dvije različite ekipe i ne razmišljam što je bilo tada iako smo odigrali odličnu utakmicu protiv Aalborga na Maksimiru, no nismo mogli zabiti pogodak. Ipak, prošlo je godinu dana, zreliji smo, znamo da imamo odličan rezultat iz Albanije i siguran sam da ćemo biti još bolji i na kraju slaviti te ući u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je trener odgovorio na pitanje "bi li plasman u Ligu prvaka bio njegov najveći trenerski uspjeh: "Sigurno da bi plasman u Ligu prvaka bio veliki uspjeh. Ipak se liga igra cijelu godinu i veliki je uspjeh osvojiti titulu; još bez poraza. Ne znam... Prepustit ću to vama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo