NOVA NESREĆA POZNATOG ARGENTINSKOG TENISAČA: / Del Potro se ponovno ozlijedio

Image
Foto: AFP
20.6.2019.
16:47
AFP
VOYO logo

Argentinski tenisač Juan Martin del Potro morat će ponovno na operaciju desnog koljena, nakon što je u dvoboju protiv Kanađanina Denisa Shapovalova u londonskom Queen's Clubu obnovio ozljedu zbog koje je od listopada prošle do svibnja ove godine odigrao samo jedan turnir.

Slijedi oporavak

Del Potro je uklizao kod izvođenja jednog voleja u drugom setu dvoboja u kojem je svladao Shapovalova sa 7-5, 6-4, a nakon meča odustao od daljnjeg nastupa na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 30-godišnjeg Argentinca to je još jedan veliki korak unazad u karijeri koju su mu gotovo uništile ozljede. Unatoč mnogim problemima, prvenstveno sa zglobovima oba zapešća i sa desnim koljenom, te brojnim operacijama, Del Potro je uspio osvojiti 22 naslova i još 13 puta igrao u finalu, bio je pobjednik US Opena 2009. i finalist na istom turniru prošle godine, a osvajač je dva olimpijska odličja: srebrnog na Igrama 2016. u Rio de Janeiru te brončanog na OI 2012. u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom trenutku je na 12. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Del Potro je zbog bolova i otekline u koljenu otišao na pregled, na kojem mu je ustanovljena ponovna fraktura patele.

"Operacija će biti obavljena u sljedećim danima, ali vrijeme i mjesto još nisu određeni", objavili su iz Del Potrove ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo