NOVA DRAMA U HAJDUKU: / Klupski dužnosnik dao ostavku nakon što ga je Torcida na Poljudu brutalno izvrijeđala

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bila je to prva utakmica Hajduka pred publikom nakon što su istekle kazne HNS-a te zabrane zbog koronavirusa

29.6.2020.
12:56
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Samo tri dana nakon što su Hajdukovi navijači poslali poruku RenatuPandži, savjetniku predsjednika Hajduka MarinaBrbića koji je na Poljud stigao za vrijeme zimske stanke, stigla je vijest o njegovoj ostavci. Potvrdio ju je klub na službenoj stranici.

Image
TORCIDA ISTAKNULA VELIKU ZASTAVU S USTAŠKIM POZDRAVOM: /

Klupskom dužnosniku poručili da se 'napuši kurč***'

Image
TORCIDA ISTAKNULA VELIKU ZASTAVU S USTAŠKIM POZDRAVOM: /

Klupskom dužnosniku poručili da se 'napuši kurč***'

Hajdukov predsjednik Marin Brbić je objavio priopćenje povodom odlaska savjetnika Renata Pandže te ga prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao predsjednik Uprave prihvaćam zahtjev za sporazumni raskid ugovora svog savjetnika za razvoj, strategiju i komunikacije g. Renata Pandže. Gospodina Pandžu sam pozvao da se kao vanjski konzultant pridruži mom timu isključivo temeljem njegovog obrazovanja, stručnog znanja i 25-godišnjeg radnog iskustva. On je u proteklih šest mjeseci savjesno i s maksimalnom odgovornošću posvećeno obavljao svoj posao, pokrenuo je niz projekata i stvari koje su bitne za Klub. Čvrsto stojim iza svega što je u dosadašnjem periodu napravio za Hajduk i zajedno sa svojim suradnicima učinio sam sve da zajedno s nama nastavi razvijati sve ono što smo predvidjeli u planu i programu. No, na koncu moram prihvatiti njegovu odluku da ne želi biti teret i moguća točka razdora između navijača i Kluba. Prije svega žao mi je što se sve odvilo na ovakav način, ali g. Pandža nije želio biti problem nego rješenje koje će donijeti dodatnu vrijednost brojnim procesima koji su pokrenuti. Želimo mu svu sreću u daljnjem radu i karijeri, a vjerujemo da ćemo se zajedno radovati uspjesima Kluba u budućnosti.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

21.06.2020., stadion u kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Navijaci HNK Hajduk, Torcida. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Na prvoj utakmici pred navijačima na Poljudu, inače, Hajdukovi ultrasi izvjesili su transparent na kojem je pisalo “Panđa odje*i” te su tomu dodali i “prigodno” skandiranje “Pandža, Turčine, napuši se kur****”. Očito se njegov angažman nije baš svidio nekim navijačima, te su iskoristili prvu priliku i to javno pokazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo