TAD NIJE GLUMIO

‘NOKAUTIRAO SAM RONALDA’: Otkrivena velika tajna o nogometnim počecima najveće Realove zvijezde

Put do najboljeg nogometaša nije lagan, Cristiano Ronaldo je kroz godine i godine dokazivanja morao zaslužiti poštovanje svojih suigrača, a pritom je doslovce znao dobiti i poneki udarac. Otkrio je to Phil Babb, nekadašnji Ronaldov suigrač iz Sportinga.

Bivši irski reprezentativac igrao je s Ronaldom koji je tek došao u prvu momčad i odmah pokazao koliko je dobar, što se starijem i sporijem Babbu nije baš svidjelo.

Mršav, s čupavom kosom

“Ronaldo je tad bio jako mršav, imao čupavu kosu, nešto kao Steve McManaman”, kazao je Babb za Sky Sports u emisiji koju vodi Paul Merson.

“Vježbali smo na treningu napad i obranu. Ronaldo je igrao na mojoj strani i svaki put me prošao. Nisam mu ništa mogao napraviti, a u očima suigrača vidio sam sažaljenje. Sljedeći put kad me pokušao proći, udario sam ga i srušio na pod. Sve je utihnulo”, ispričao je bivši Ronaldov suigrač.

“Cristianu nije bilo jasno što ga je snašlo. Pogledao mu u čudu, podignuo se i prešao na drugu stranu terena. Više se nije vraćao”, kazao je Babb.

Očito, Ronalda nije previše smetala Babbova “odgojna metoda”, ubrzo je postao član Manchester Uniteda pa Reala. Ostalo je povijest…

Povratak na Net.hr