NOGOMETNI SVIJET SE TRESE: / Mourinho pokazao svoju moć, novim pojačanjem ruši sve rekorde

Image

Slavni Portugalac uspio je uvjeriti ponajveće nogometne zvijezde da mu se pridruže u klubu koji neće igrati u Ligi prvaka.

7.7.2016.
10:46
VOYO logo

Pokaže li se istinitom vijest objavljena u svjetskim medijima da je Paul Pogba dogovorio uvjete povratka u Manchester United, Jose Mourinho pokazat će se zaista trenutačno najmoćnijim trenerom. Jer, dovesti najbolje igrače prošle godine u Francuskoj (Zlatan Ibrahimović ), Njemačkoj (Henrikh Mkhitaryan) te Italiji (Paul Pogba) u klub koji sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka zaista je velika stvar koju rijetko tko može napraviti.

Moć novca

Naravno i novac ima dosta veliku ulogu u tome, ali i neki drugi klubovi koji su financijski na razini Manchester Uniteda u tome za sada nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski novinar Tancredi Palmeri, inače dopisnik CNN-a i Gazzette dello Sport, obajavio ja malo iza ponoći da je Manchester United postigao dogovor s Pogbom. Juventusu će prema njemu biti ponuđena rekordna odšteta u visini od 120 miljuna eura, dok će Francuzu po sezoni pripasti 13 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan poznati talijanski novinar, Gianluca DiMarzio, također se osvrnuo na ovu priču. On je uvjeren da je postignut dogovor s igračem, no problem je hoće li Juventus pristati na prodaju. On dodaje i to da će MinoRaioloa, menadžer slavnog veznjaka, Unitedovu ponudu prezentirati Juventusu po završetku Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski prvaci, poznato je, žele zadržati najboljeg igrača, ali možda se svota od 120 milijuna eura pokaže ponudom koju ne mogu odbiti. Posebno je zanimljivo u cijeloj ovoj priči što je Pogba bio u Unitedovu pogonu kao tinejdžer te je klub napustio gotovo besplatno. Juventus će, prihvati li ponudu, nakon Zinedinea Zidanea opet sudjelovati u rekordnom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo