NOGOMETNI SUDAC POVUKAO TUŽBU PROTIV TUDORA: / 'Vjerojatno je shvatio da nije u pravu'

Image

Spor je riješen na miran način, dogovorom između dvije parnične strane

6.2.2020.
12:47
VOYO logo

Nogometni sudaca FranJović odustao je od tužbe protiv Igora Tudora za duševne boli nakon što je trener Hajduka u vrijeme dok je bio na klupi turskog Galatasaraya na novinarsko pitanje tko će biti prvak Hrvatske, Rijeka ili Dinamo, navodno odgovorio da će to u slučaju neizvjesne završnice biti Dinamo, 'jer su tu prisutni razni 'Matoci, Jovići, Conjari'. Tudor se u četvrtak pojavio na Općinskom sudu u Zagrebu kako bi se očitovao o tužbi.

"Sukladno dogovoru s gospodinom Tudorom i njegovim odvjetnikom okončali smo spor na način da smo povukli tužbu. Spor je riješen na miran način, dogovorom između dvije parnične strane", rekao je IvanŽupan, zastupnik Frana Jovića u ovom sporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

11.08.2018., stadion Radnik, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 3. kolo, HNK Gorica - NK Inter Zapresic. Fran Jovic Photo: Igor Soban/PIXSELL

Upitan je i ima li ovo veze jer se Tudor vratio u HNL na što je dogovorio 'apsolutno ne'.

"Tužitelj je povukao tužbu, odrekao se tužbenog zahtjeva u cijelosti i to je to. Kako je došlo do preokreta? Vjerojatno je shvatio da nije u pravu", rekao je pak Tudorov odvjetnik Saša PavličićBekić, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo