NOGOMETAŠ MONSTRUM: / Stalno se skidao ispred bakica i molio ih da ga diraju!

Image
Foto: Coleraine FC

Nogometaš Aaron Canning može se pozdraviti s karijerom, zbog svojeg bolesnog ponašanja dobro je da je uopće na slobodi.

29.9.2015.
11:29
Coleraine FC
VOYO logo

Dojučerašnji igrač sjevernoirskog prvoligaša Colerainea ima očito fetiš na žene zrele dobi i potrebu da se pred njima skida u javnosti. Tako se 23-godišnji nogometaš automobilom dovezao do 57-godišnje žene, razgolitio, pokazao svoju muškost i ispalio - "Želiš li ga?"

Gospođa nije bila previše impresionirana, a očito niti voljna na zabavu s pomahnitalim nogometašem, te ga je prijavila policiji. Razotkrilo se kako je to bio Aaronov 'modus operandi', te je cijela priča nogometaša voajera završila na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje upozorenje

Izvukao se 'samo' s 18-mjesečnom uvjetnom kaznom zatvora, uz sedam godina prevencije za seksualne prijestupnike. U tom periodu će morati svakoj partnerici na početku bilo kakve veze objasniti svoju prošlost, a na sudu je morao pročitati izvještaj kako je njegov postupak utjecao na život žrtve.

"To je vrlo ozbiljan prekršaj i zato sam vam naredio da pročitate izvještaj kako bi znali koliko ste naškodili toj ženi. Dužnost suda je zaštita žena i zato vas kažnjavam s 18 mjeseci uvjetne kazne. Gospodine Canning shvatite to kao posljednje upozorenje i prestanite. Ukoliko prekršite bilo kakve uvjete i počinite novi prekršaj, idete u zatvor", objasnio je sudac Liam McNally nogometašu koji je ostao i bez poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaš Aaron Canning je prekršio kodeks ponašanja našeg kluba. Kao posljedicu, Coleraine je raskinuo ugovor s igračem. Nogometaš se složio i u potpunosti prihvaća odluku klubu", objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo