Dinamovac kažnjen zbog 'nedodirljivog': 'Istina je nekoga očito pogodila'

Zvonko Pamić je nakon poraza od Černomoreca izjavio da su 'u nastavku neki prestali trčati' i da je to bio razlog pada momčadi, a za 'nagradu' nije putovao na susret s Osijekom.

22.9.2013.
13:27
VOYO logo

I Šimunić je potvrdio da se neki igrači Dinama nisu držali plana te da su prestali trčati u nastavku, a izjava trenera Branka Ivankovića uoči gostovanja kod Osijeka zvuči vrlo čudno.

"Bio sam zadovoljan Zvonkovom igrom protiv Černomoreca, kao i njegovim pristupom, ali procijenio sam da bi mu u nedjelju bilo bolje da odradi dva treninga umjesto da u Osijeku možda sjedi na klupi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Zvonko kažnjen zbog svoje izjave zaključio je i njegov otac Igor Pamić.

"Zvonko je poslije utakmice bio još vruć i rekao je svoje mišljenje. Vjerojatno je to razlog zašto je ispao s popisa putnika za Osijek, ali čuo sam se s njim i savjetovao mu da ubuduće svoje mišljenje zadrži za sebe. Najgore je govoriti istinu, a ona je nekoga očito pogodila", kaže za Večernjak Pamić, koji tvrdi da su njegovom sinu to i potvrdili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesu, rečeno mu je nešto o tome. Moram reći da Zvonko nije zlonamjeran, niti ima nešto protiv nekoga. Nadam se da ovaj slučaj neće utjecati na njegov status jer on zaista radi sto posto, kulturno se ponaša. Moj savjet mu je da samo nastavi vrijedno trenirati i neka pripazi na izjave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo