Šokirali i Bobana: 'Stvarno nisam očekivao'

22.2.2013.
14:41
VOYO logo

Dakako, dug je put da Milan potpuno šokira sve oko sebe i izbaci Barcelonu, što potvrđuju i riječi nekada sjajnog hrvatskog reprezentativca i kapetana Zvonimira Bobana, jednog od eksperata na Sky Sportsu.

"Milan me šokirao, stvarno nisam očekivao ovakav rezultat, iako sam mu se nadao. No, Milan je pokazao da može ostvariti veliki plan. Igrači su bili prepuni karaktera na travnjaku. Bili su snažni i uvjereni u sebe i zadatak koji moraju obaviti. Svaka im čast", rekao je Boban i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, daleko je Milan još uvijek od ostvarenja velikog cilja. Mnogo je igrati još 90 minuta u Barceloni, ali su šanse porasle. Znatno su porasle."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SNYKfmxWYxgNctBl

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Boban pohvalio nekoliko imena u tom ogledu.

"Svi su igrači Milana bili natjecateljski raspoloženi u toj utakmici. Pokazali su prkos i hrabrost, ali me posebno oduševio Montolivo. Bilo ga je svugdje i svaki mu je potez bio na mjestu. Druga osoba? Pa, trener Massimiliano Allegri. Napravio je očigledno ogromni posao na psihološkom planu i pripremi. Sve je pripremio kako je trebalo, a igrači su to sproveli u djelo. Još jednom, svaka im čast na obavljenom poslu u ovih prvih 90 minuta", zaključio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo igrali dobro u Milanu, ali vjerujem da ćemo pronaći snage i da ćemo se osvetiti u uzvratu. Siguran sam u to! Barcelonu nikad ne smijete otpisivati, mislim da imamo šanse za prolaz", rekao je Messi španjolskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo