IMAJU DUHA

[FOTO, VIDEO] ZVJEZDANI PAR NALAZI SE U KARANTENI: Evo kako izgleda njihova karantenska svakodnevica; Oduševili su mnoge

U Italiji je koronavirusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih

Zvijezda i najbolji strijelac naprasno zbog koronavirusa prekinute Serie A, 30-godišnji Ciro Immobile te njegova zanosna supruga Jessica Melena, nalaze se u karanteni u kojoj vrijeme krate na različite načine.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE

Karantenska svakodnevica

Tako su poznati supružnici dio svoje karantenske svakodnevice odlučili podijeliti sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Pa su tako zaplesali atraktivni ples, pokazali i svoje kulinarsko umijeće sudjelujući u viralnom izazovu pripreme torte, što je oduševilo Cirove obožavatelje na internetu. Ciro i atraktivna Jessica u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju troje djece.

U Italiji dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih

Inače, u Italiji je koronavirusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih. Italija, točnije regija Lombardija na sjeveru Italije, trenutno je najveće žarište širenja zaraze koronavirusa u Europi i svijetu.

Zemlja u potpunoj izolaciji

Kako je Italija u potpunoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa vrlo je vjerojatno da se Serie A neće nastaviti niti 3. travnja, datuma do kojega je za sada prvenstvo prekinuto, a do kraja sezone je ostalo 12 kola s tim da osam klubova ima i po jednu zaostalu utakmicu za odigrati. Stoga je vrlo izvjesno da talijanski klubovi neće imati dovoljan broj termina za odigravanje svih dvoboja.

Povratak na Net.hr