ZVIJEZDA TOTTENHAMA POSRAMILA WBA: / Harry Kane pružio partiju za pamćenje

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U 21. kolu Premier lige, Tottenham je u subotu na svom terenu pobijedio West Bromwich Abion rezultatom 4-0. Junak susreta bio je sjajni napadač Tottenhama Harry Kane koji je zabio hat-trick.

14.1.2017.
15:50
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

West Bromwich na White Hart Laneu nije imao nikakve šanse protiv Tottenhama koji ove sezone pokazuje moć. Tottenham je u svom pobjedničkom nizu zabio 19 pogodaka (ukupna gol razlika 43-14), primio samo tri i nakon uvjerljivog novog slavlja, ovog puta protiv WBA, zasjeo na drugo mjesto ljestvice barem do sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su čak 11 puta pucali u okvir, imali su 73 posto posjeda lopte i da je Tottenham bio nešto koncentriraniji, gosti su mogli još teže stradati. No, i ovako ih je Harry Kane pošteno "natrpao" s lijepa tri gola, jedan je u vlastitu mrežu skrenuo Gareth McAuley i na kraju je WBA i dobro prošao.

Fantastični Tottenhamov napadač ovim hat-trickom došao je do 13 golova u sezoni, samo jedan manje od vodećeg Diega Coste. Od zadnjih deset Tottenhamovih golova, Kane je zabio pet i nastave li Spursi ovako igrati puno toga će ih se pitati u raspletu sezone u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je ovo sjajan tjedan. Prvo mi se rodila kćer, a onda zabijem tri gola i slavimo 4-0. Ne može bolje od ovog", kazao je Keane nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo