hnl

POSTOJI BITNA RAZLIKA

ZVIJEZDA RIJEKE PRIZNALA ZAŠTO MOMČAD NE IGRA KAO LANI: Očito je ovo razlog četvrtog mjesta i 14 bodova zaostatka za Dinamom

Četvrto mjesto ljestvice Prve HNL i čak 14 bodova zaostatka za vodećim zagrebačkim Dinamom, realnost je to aktualnog hrvatskog nogometnog prvaka Rijeke, koji, a pomoći će to u shvaćanju situacije zašto je tome tako, već pet utakmica u domaćem dvorištu ne zna za pobjedu.

Što se promijenilo u odnosu na sezonu u kojoj su dominirali i okrunili je naslovom prvaka, kazao je ponajbolji nogometaš sastava s Rujevice Marko Vešović:

ON NEĆE BITI POPUT GAVRANOVIĆA: Rijekin adut potvrdio želju za odlaskom, ali Dinamo ga uopće ne zanima

“Prošle sezone smo ulazili u utakmice i znali smo da ćemo pobijediti, ove sezone prije svake utakmice znamo da nam slijedi velika borba. To je velika razlika u odnosu na prošlu sezonu kada smo zabijali iz poluprilika, sada nam se nikako neće okrenuti. Jedina pozitivna stvar je što nismo primili neki glupi pogodak, ali ono čemu težimo su pobjede i samo to nas održava na životu.”

U razgovoru za Sportske novosti crnogorski nogometaš nije negirao niti pad forme ne samo u odnosu na prošlu sezonu, već i u ovoj.

“Mišljenja sam da je to kombinacija i fizičkog i mentalnog pražnjenja. Sezona je duga, nismo imali pauzu, a to nije alibi, nego realno stanje. Istina, izgubili smo formu, samopouzdanje koje nas je krasilo i jednostavno ne uspijevamo prelomiti. Treba biti optimističan i ne padati u očaj. Ali težimo golovima, pobjedama, osvajanju bodova, ali nekako smo usporili u tom ritmu. Stvarno imamo veliku želju za iščupati se iz ove situacije”, poručio je Vešović.

Povratak na Net.hr