ZVIJEZDA MADRIDA JASNO DALA DO ZNANJA ŠTO MISLI O SMJENI TRENERA: / 'Radije dajte otkaz nama igračima'

Image
Foto: AFP

Real Madrid više od mjesec dana ne zna za pobjedu

23.10.2018.
9:32
AFP
VOYO logo

Real Madrid je ušao u krizu pod novim trenerom, Julenom Lopeteguijem. Prvak Europe je posljednji put pobijedio prije više od mjesec dana – od trijumfa nad Espanyolom nanizali su četiri poraza i jedan remi, a bivšem treneru španjolske reprezentacije opasno se trese stolica.

U Španjolskoj se nakon poraza od Levantea pisalo kako je Lopetegui na pragu otkaza, te da ga predsjednik Florentino Perez kani zamijeniti sa klupskom legendom i trenerom B momčadi – Santiagom Solarijem. Međutim, izgleda da je barem dio momčadi Kraljevskog kluba i dalje iza španjolskog trenera, a jedan od od najvećih odvjetnika Lopeteguija je i Isco Alarcon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo mu dati da radi svoj posao. Prošla su tek dva mjeseca. Ukoliko daju otkaz treneru, trebali bi dati otkaz i svima nama igračima", rekao je Isco po prenošenju Guardiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi smo ti koji igramo'

"Mi smo ti koji igramo, mi smo ti koji trebamo zabijati golove i igrati dobro u obrani, to su sve naše zadaće – nije to odgovornost isključivo trenera", zaključio je španjolski reprezentativac. Pred Madridom je utakmica Lige prvaka protiv Viktorije Plzen, a onda im slijedi najveći test sezone – El Clasico protiv Barcelone u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo