Zvijezda Dinama otkrila razloge jos jednog debakla Modrih u Europi

Dinamo i Rijeka u subotu igraju veliki derbi hrvatskog nogometa koji ce dosta toga posloziti uoci odlaska na zimsku stanku.

5.12.2014.
12:11
VOYO logo

"Svi smo dozivjeli veliko razocaranje nakon sto smo ispustili posljednju europsku sansu protiv Astre. Kao sto su razocarani i svi koji su nam vjerovali. Medutim, nije svijet propao, nogomet je takav sport, dodu i teska vremena", izjavio je golman Dinama Eduardo u intervjuu za Sportske novosti.

Vratar Modrih je iznio razloge jos jedne lose predstave u Europskoj ligi, i proljeca bez Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tesko je dati adekvatno objasnjenje. Recimo, ja mislim da smo se slomili nakon one utakmice u Glasgowu. Prvo smo uvjerljivo dobili Astru 5:1, a onda smo protiv Celtica odigrali izvrsnu utakmicu, zasluzili smo pobjedu, ali smo izgubili. Da smo dobili tu utakmicu, sve bi bilo drugacije, danas ne bi govorili o razocaranju", objasnjava Eduardo.

Sada slijede novi izazovi, oni domaci. Na Maksimir dolazi zahuhtala Rijeka s fantasticnim Andrejom Kramaricem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv njih sam igrao dva puta na gostovanju, izgubili smo Superkup, ali smo u prvenstvenom ogledu odigrali fantasticno i pobijedili. Rijeka je odlicna momcad, s mnogo kvalitetnih pojedinaca. Na svakoj utakmici naprave mnogo prilika za golove jer imaju igrace koji rade razliku na travnjaku. Mi moramo ponoviti onakvu utakmicu kakvu smo odigrali u Rijeci, onda cemo osvojiti krucijalne bodove u utrci za naslov".

Krucijalne bodove? Je li to znaci da s ovom pobjedom bi Dinamo rijesio pitanje prvaka i u ovoj sezoni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazati da bi prvenstvo bilo gotovo je pretenciozno. U nogometu je uvijek sve moguce, ali sedam bodova prednosti za nas bi bila ogromna prednost. Realno, ako u subotu pobijedimo Rijeku, tesko ce nas uhvatiti do kraja prvenstva", uvjeren je Eduardo.

Najveca opasnost u redovima Bijelih s Kantride prijeti od Andreja Kramarica koji je ove sezone zabio vec 28 golova u svim natjecanjima. A jos nije gotov prvi dio prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka Kramaric zabije gol, ako mi zabijemo dva. Tako je bilo u Rijeci, neka se ponovi i u Zagrebu. To onda nece biti problem. Mi imamo dovoljno kvalitetnih igraca da postignemo gol vise od njih".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo