ZVIJEZDA CITYJA ŠOKIRALA NAVIJAČE / 'Nema tog novca koji bi me zadržao u klubu'

Zvijezda Manchester Cityja Yaya Toure najavila je kako će napustiti klub s Etihada na kraju sezone, kazavši: 'Nema tog novca koji bi me zadržao u klubu ako ja želim otići iz njega.

21.4.2015.
19:25
VOYO logo

Nakon pobjede Manchester Cityja nad West Hamom ove nedjelje, u sklopu 32. kola Premiershipa, Yaya Toure je kazao kako "uživa igrati za City, i kako će se on i njegovi suigrači žestoko boriti za svaki bod do kraja sezone". No, samo dva dana poslije, reprezentativac Obale Bjelokosti promijenio je ploču i najavio svoj odlazak iz kluba na kraju sezone.

"Nema tog novca koji bi me zadržao u klubu ako sam ja odlučio otići iz njega. Bilo bi to zaista nepravedno od mene. Jer, došlo je vrijeme da se krene dalje, ima još dosta izazova za mene u karijeri. Znam da engleske novinare više zanimaju iznosi ugovora od samih utakmica, ali eto, ostat će razočarani.", kazao je Toure u intervjuu za Foot Mercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda nad West Hamom razveselila je velikog Bjelokošćanina, pa je nakon sraza kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada gubimo, navijači nas kritiziraju. Međutim, to je dio nogometa. Protiv West Hama smo pokazali da još uvijek imamo timski duh", jasan je Toure.

Kada se euforija stišala, Toure je ipak naglasio ono što ga jako smeta ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeđa se mene, vrijeđa se ostale igrače. No nogomet ostaje moja strast, moj posao i to su razlozi zašto ću nastaviti još bolje u nastavku karijere".

Vrijedi istaknuti kako je City prošle sezone osvojio naslov prvaka Engleske, dok je ove drastično pao (trenutno su četvrti s 64 osvojena boda, a i ispali su iz Lige prvaka). Zbog toga su se Građani našli na žestokom udaru engleskih medija i svojih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo