ZVIJEZDA CITYJA OTVORILA DUŠU: / 'Gade mi se engleski mediji, patim već godinama'

Image
Foto: AFP
19.10.2015.
14:16
AFP
VOYO logo

posljednjih je mjeseci jedna od glavnih tema raznih engleskih tabloida, koji se bave njegovim aktivnostima van nogometnih travnjaka. Pa tako Tourea povezuju i sa prostitucijom, a na to sve oni ozbiljniji britanski mediji uzeli su ga na zub zbog slabije prošlogodišnje forme u dresu Manchester Cityja. Razlog tome je što je Toure propustio dva mjeseca sezone jer je igrao za Obalu Bjelokosti na Afričkom kupu nacija.

Image

Zvijezda Cityja sokirala sve za svoj 31. rodendan

Image

Zvijezda Cityja sokirala sve za svoj 31. rodendan

"U zadnje vrijeme novinari o meni pišu u kontektu mog novog početka na Otoku. O kakvom novom početku pričamo?", kazao je Toure i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uništava ga pisanje medija

"Sad shvaćate zašto mi se gade engleski mediji. Ovdje, kada ti ne ide i kad je nešto loše, onda se to posebno naglašava, a o dobrim stvarima nema niti riječi. Patio sam već godinama ovdje, sada sam odlučio progovoriti o svemu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City prošle sezone nije uspio obraniti titulu prvaka Engleske, zbog čega se Toure našao na udaru kritika navijača Cityja jer je zabio svega 12 golova, a uz to je igrao za svoju reprezentaciju na Afričkom kupu nacija. To su mu navijači zamjerili...

Morao ranije napustiti momčad

"U prošloj sezoni City je bio viceprvak u najtežoj ligi na svijetu, a ja sam dao 12 golova i morao sam zbog Kupa nacija ranije napustiti momčad. Propustio sam skoro dva mjeseca i kritiziraju me što nisam postigao golova koliko i sezonu ranije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toureu je jako zasmetalo i ismijavanje njegovog dolaska u City 2010., jer je tada rekao da novom klubu želi samo pomoći da bude bolji.

"Pitali su se, što ja, Yaya Toure, mogu napraviti da poboljšam City? I što se dogodilo? Skoro smo sve pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo