Zvijezda Cityja bježi od napaljenih obožavateljica: 'To je sramota'

Nogometaš Machester Cityja Yaya Touré izjavio je kako se ne boji toliko svojih protivnika, koliko svojih obožavateljica koje ga opsjedaju.

4.1.2015.
12:04
VOYO logo

Zvijezda Manchester Cityja Yaya Touré "muku muči" sa svojim obožavateljicama. Reprezentativac Obale Bijelokosti sretno je oženjen, ali iako to njegove obožavateljice znaju, to ih ne spriječava da mu uletavaju gdje kod stignu, bez obzira na sve. Touréu neke stvari nikako nisu jasne.

"Ponekad se pitam šta tim djevojkama prolazi kroz glavu. To je sramota! Bila je jedna koja mi se otvoreno nabacivala. Bio sam dosta dugo šokiran. Tražila je moj broj, ali sam joj dao pogrešan samo kako bih pobjegao od nje. Kako bih izbjegao obožavateljice stalno mijenjam brojeve telefona. Međutim, one imaju dobre kontakte i uvijek me pronađu. Moram da bježim od tih djevojaka, oženjen sam, i volim miran i obiteljski život. Kućni sam tip, čak mrzim i glasnu muziku", rekao je Touré, koji za City nastupa od 2010. godine, a prije toga je igrao za Barcelonu, Monaco, Olympiacos i Beveren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vEVZRca2mvk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo