ZVIJEZDA CHELSEAJA ODUŠEVILA REAKCIJOM NA MUTNE POSLOVE KLUBA: / 'On je po tom pitanju beskompromisan!'

Image
Foto: AFP

Novi dokumenti iznose zanimljivu pozadinu ugovora Chelseajeve zvijezde

15.11.2018.
8:55
AFP
VOYO logo

Veznjak francuske reprezentacije N'Golo Kante odbio je sudjelovati u planu njegovog kluba, Chelseaja, da mu prihode isplati putem "offshore" računa u zemljama sa poreznim olakšicama. Kante, koji je sa Francuskom ovog ljeta osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, nije htio sudjelovati u poreznim zavrzlamama prema kojima bi mu Chelsea isplaćivao prihode preko firme iz SAD-a, javlja Spiegel.

Prema tajnim dokumentima koji su postali dostupni javnosti u sklopu afere Football Leaks, prije nego što je Kante napravio transfer iz Leicestera u Chelsea 2016., firma NK Promotions je osnovana u SAD-u ne bi li se kroz nju izbjeglo plaćanje poreza na Kanteov ugovor sa londonskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'N'Golo je beskompromisan po tom pitanju, samo želi normalnu plaću", stoji u e-mailu njegovog poreznog savjetnika, prenosi Spiegel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je pročitao brojne članke o poreznim utajama i istragama vlasti, N'Golo je zabrinut da bi takav rasplet događaja mogao završiti sa otvorenom istragom protiv njega. Nije htio riskirati", stoji u dokumentima.

Svaka čast, N'Golo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo