Zoran Mamić prokomentirao Šimunićev gaf

Dinamo u subotu u sklopu 17. kola gostuje u Puli kod Istre. Utakmica se igra od 15 sati, a trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić je najavio kako ide po tri boda.

22.11.2013.
14:39
VOYO logo

"Radili smo jako puno, 16-17 igrača koji su bili ovdje je odlično treniralo desetak dana kroz puno treninga koji su imali vrlo visok intenzitet. Svi su zadatke odradili bez većih problema, atmosfera u momčadi je stvarno odlična, igrači su sjajno raspoloženi i nadam se da će se to vidjeti već sutra na terenu", rekao je Mamić te dodao:

"Čeka nas utakmica u Puli koje nam je jedno od nezgodnijih gostovanja te su nam misli uperene i koncentrirani smo isključivo na tu utakmicu. Naravno, vremenske (ne)prilike i teren koji nas čekaju neće biti idealni niti će pomoći samoj kvaliteti utakmice, ali njima će biti kao i nama. U svakom slučaju od početka želimo nametnuti našu igru i upisati pobjedu te se tako pripremiti za sljedeće utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je imao riječi hvale za kolegu na klupi Istre, Igora Pamića.

"Igor radi jako dobar posao unatoč tome što svake sezone ostane bez nekoliko igrača. Uvijek 'iz rukava izvuče' igrače koje drugi ne zapaze i na tome mu svakako treba čestitati. Radi se o momčadi koja nama tradicionalno radi dosta problema i moramo biti maksimalno oprezni i angažirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će u Pulu bez Saida Husejinovića, Josipa Pivarića i Hilala Soudanija.

"Prva dvojica su ozlijeđeni, a Soudani se još nije vratio iz Alžira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Istre na red je došla nova tema, Felix Magath.

"Niti ja niti itko drugi iz kluba se nismo našli s Felixom Magathom i tu nema nikakvih pomaka. Nisam čitao, nemojte se ljutiti, jer ne čitam novine, ali sam čuo da se u medijima spominju nekakve večere i sastanci, a to se ništa nije dogodilo. Što je radio u Zagrebu? To morate njega pitati. Zasad nema ništa i nije se promijenio naš stav da do zime neće niti biti ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se Mamić osvrnuo i na Josipa Šimunića.

"Naravno da nije ugodno sve što se događa i voljeli bismo da se cijela stvar nije desila, ali poznavajući Joea, njegov karakter i način razmišljanja, siguran sam da nije mislio na ono što svi pišu i komentiraju. Njegov postupak sigurno nije išao u tom smjeru. Njegova reakcija na cijelu situaciju? Naravno da ga to sve skupa dira, ali greške, nesporazumi, pobjede, uspjesi i porazi su dio karijere svakog profesionalca i od toga se ne može pobjeći", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo