Dinamo je dobio vrhunsko pojačanje ili mačka u vreći?

Dinamovo pojačanje za Ligu prvaka zove se Bryan Carrasco. Iako o kvalitetama čileanskog nogometaša zapravo nitko nema pojma, Modra uprava uzda se u skautske službe koje su im ga preporučile.

5.9.2012.
8:30
VOYO logo

"Stigao je na jednogodišnju posudbu, bio je mladi reprezentativac, a tri puta je igrao za A selekciju Čilea. On je igrač za kojeg mislimo da nam može pomoći, da može donijeti dodatnu kvalitetu. Moramo biti iskreni i kazati da Carrasca mi uživo nismo gledali. Kroz mrežu naših partnera i ljudi koji surađuju s nama, a to su dvije najbolje skautske službe na svijetu, ona Udinesea i Bayera iz Leverkusena, stigli smo do Carrasca. Na njihov prijedlog, obratili smo pozornost na Čileanca, pogledali materijale", istaknuo je sportski direktor DinamaZoran Mamić.

"Nismo ga kupili upravo zato što ga nismo vidjeli uživo, želja nam je da se sami uvjerimo u njegove kvalitete. Postoji opcija kupovine nakon isteka posudbe", otkrio je Zoki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, informacije koje su na Maksimir poslale spomenute skautske službe govore kako je riječ o kvalitetnom igraču.

"Radi se o atraktivnom, brzom i kvalitetnom igraču koji ima fantastičnu igru jedan na jedan, suradnja sa suigračima je također odlična, desna noga je jako dobra, centaršutevi i slobodni udarci su njegov trade mark. Vjerujemo da će sve to pokazati u Dinamu, te doći u situaciju da otkupimo njegov ugovor od Audax Italiana", zaključio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi li se ovdje o vrhunskom pojačanju ili tek mačku u vreći, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo