Mamić progovorio o senzaciji u Dinamu: 'On je jedan od najboljih na svijetu'

Nakon uspješnog gostovanja kod danskog Aalborga u srijedu, Dinamo čeka povratak u hrvatsku nogometnu realnost.

1.8.2014.
17:38
VOYO logo

Susret koji započinje u suobutu u 21 sat najavio je trener ModrihZoran Mamić.

"Čeka nas utakmica sa Zadrom u kojoj želimo nastaviti seriju pobjeda i prikazati sve bolju i bolju igru. Pretpostavljamo da će Zadar igrati dosta zatvoreno, a naša želja je što prije "otvoriti bravu" i utakmicu usmjeriti na naš mlin.", izjavio je Mamić i najavio promjene u sastavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno će biti promjena, da. Teško mi je reći koliko točno, još imamo i trening navečer pa ćemo vidjeti. Sve ima pluseva i minuseva. Standardizacija je sigurno dobra, ali ja bih spomenuo optimalizaciju gdje želimo da što više igrača bude u formi. Ako ćemo pet utakmica zaredom igrati u istom sastavu onda sedam ili deset drugih igrača ne mogu biti u optimalnoj formi. Treba naći balans, nekakvu sredinu između toga. To su čari trenerskog posla, nije ništa novo i tako je oduvijek".

Osvrt na čudnu utakmicu s Lokomotivom bio je neizbježan. Dinamo je u 2. kolu gubio s 3:1 sve do 80. minute, a onda u nezapamćenoj završnici svojoj podružnici zabio tri gola i pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Nto7pLLEUtU

"Što se mene tiče, ne bih imao ništa protiv da smo neefikasni prvo poluvrijeme, a onda u drugom dobijemo utakmicu", izjavio je Mamić i prokomentirao senzacionalan dolazak mladog Danija Olma iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli ste o kakvom se mladom igraču radi: kapetan Barcelone i godinama najbolji igrač. Naravno da je velika stvar što je takav igrač došao u Dinamo i hvala ljudima koji su pomogli u tom poslu te uvjerili njegovu obitelj da je Dinamo prava opcija. Budućnost će pokazati hoće li se on razviti u velikog igrača kojeg svi želimo, ali ne bih stavljao pritisak vremena kada će se to dogoditi. On je danas jedan od najboljih na svijetu u svojem godištu, ali to je još daleko od onoga što mi mislimo da on može biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo