ZORAN MAMIĆ DOBIO OTKAZ U SAUDIJSKOJ ARABIJI: / Presudio mu sramotni poraz; ekspresno je potjeran

Image
Foto: AFP

Zoran Mamić više nije trener saudijskog Al-Hilala

27.4.2019.
18:16
AFP
VOYO logo

Bivši trener Dinama Zoran Mamić više nije trener saudijskog Al-Hilala. Presudio mu je težak poraz u polufinalu Kupa kralja Saudijske Arabije. Mamićev Al-Hilal šokirao je navijače izgubivši na domaćem terenu s ogromnih 0-5 od Al-Taawona, pa su čelnici kluba odlučili razriješiti Mamića dužnosti, javljaju Sportske novosti.

Al-Hilal preuzeo u siječnju ove godine

Nakon poraza od Al-Taawona navijači su tražili Mamićev odlazak, ali i odlazak predsjednika kluba Mohda bin Faisala. Mamić je Al-Hilal preuzeo u siječnju ove godine nakon što je s Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata igrao finale Klupskog svjetskog prvenstva u kojem je izgubio od velikog Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar početak i loš završetak posla u Al-Hilalu

U početku svog trenerskog posla u Saudijskoj Arabiji mlađi brat nepravomoćno osuđenog kriminalca i bjegunca Zdravka Mamića imao je dobar početak, u kojem je u svom debiju svladao Al Fateh, pobjegao šest bodova Al Nassru, no serija lošijih rezultata dovela je njegov klub na drugo mjesto tri kola prije kraja. Prvi je Al Nassr koji ima bod više, no Al Hilal u ponedjeljak će odigrati zaostalu utakmicu 28. kola te će imati priliku ponovno zasjesti na čelo ljestvice.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo