ZNATE LI KOLIKO PUTA JE POGODIO OKVIR GOLA? / Najskuplji transfer svih vremena zaista nema sreće

Image

Nogometaši Manchester Uniteda u aktualnoj su sezoni uzdrmali okvir suparničkog gola više od ijedne druge premierligaške momčadi, a nitko od igrača to nije napravio više puta od Paula Pogbe.

6.4.2017.
21:57
VOYO logo

Tvrdi to Sky Sports nižući podatke da je sastav kojeg s klupe vodi Jose Mourinho u ovoj sezoni 27 puta kroz sva natjecanja pogodio vratnice i gredu, među ostalim i dvaput u posljednjem ogledu protiv Evertona (1-1). Također, niti jedna momčad u engleskom nogometnom prvenstvu nema više remija od Uniteda (12), a tko zna bi li tako bilo da u tih dvanaest podjela bodova igrači kluba s Old Trafforda nisu barem jednom uzdrmali okvir u sedam od tih utakmica.

Isti izvor dodaje, spominjući pritom i odigranu utakmicu protiv Evertona, da su se Unitedovim nogometašima lopte koje su mogle donijeti pobjedu dvaput odbijale od okvira golova Stokea i Burnleyja (listopad), odnosno jednom u utakmicama protiv West Hama (studeni), Evertona (prosinac), Liverpoola i Stokea (oba siječanj). Da su te lopte ušle i United slavio u tim ogledima, Mourinhova bi momčad imala 14 bodova više, zauzimala bi drugo mjesto ljestvice i zaostajala samo bod za vodećim Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je po tom pitanju, baš kao i Cityjev Kevin de Bruyne, nesretan Paul Pogba, igrač koji je za 105 milijuna eura doveden iz Juventusa i koji je okvir gola pogodio devet puta.

A ovako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo