HRT / u velikim problemima zbog Dinama, Rijeke... Hajduk ih spasio

U play-off fazi Europske lige hrvatski nogomet ispisat će povijest. Nikada nismo imali čak četiri predstavnika u završnoj fazi kavlifikacija ovog natjecanja.

13.8.2014.
13:20
VOYO logo

Nakon što je Hajduk slavio protiv Šahtera iz Karagandija, Rijeka protiv Vikingura, Split protiv Černomoreca, a Dinamo ispao u 3. pretkolu Lige prvaka od Aalborga, hrvatski nogomet dobio je rekordni broj svojih predstavnika u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi Europske lige.

Ipak, ne igraju se sve utakmice u četvrtak kako je najavljao. No, bez obzira na to dogodila se pomutnja u rasporedu odigravanja utakmica, a televizijski popratiti tri utakmice koje se preklapaju bit će veliki izazov na nacionalnu televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će na teren izaći Hajduk koji će u Kijevu (najvjerojatnije) u srijedu u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu (19 sati po lokalnom) igrati prvi susret protiv ukrajinskog Dnjipra. Dan poslije Dinamo će započeti pohod na Europu, hrvatski prvak s početkom u 19 i 15 minuta igra na gostovanju protiv rumunjskog Petrolula.

U 20 i 30 sati zakazana je utakmica između RNK Splita i Torina (najvjerojatnije u Dugopolju), a posljednja će u rasporedu biti Rijeka koja će na svojoj Kantridi u 21 i 15 sati ugostiti moldavski Šerif.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je najavila kako su promjene satnica još uvijek moguće. Uzvratni dvoboji igraju se sedam dana poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo