ZMAJEVI NA TEŠKOM ISPITU: / Lončar i Gojak najavljuju žestok otpor BiH na Grbavici protiv Francuske

Image

'Imali smo dovoljno vremena između utakmica s Finskom i Kostarikom'

29.3.2021.
21:55
VOYO logo

Nogometna reprezentacija BiH u srijedu na sarajevskoj Grbavici u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine dočekuje svjetske prvake Francusku.

Image
OVO JE HRVATSKA ZA MALTU? /

Modrić, Brozović, Perišić i Lovren na klupi; Krama se ozlijedio - dosta promjena u odnosu na Cipar

Image
OVO JE HRVATSKA ZA MALTU? /

Modrić, Brozović, Perišić i Lovren na klupi; Krama se ozlijedio - dosta promjena u odnosu na Cipar

U 1. kolu remizirali protiv Finske

"Zmajevi" su u prvom kolu u gostima remizirali protiv Finske, potom su bili slobodni, dok su Francuzi odigrali neriješeno s Ukrajinom, a onda su u nedjelju na gostujućem terenu pobijedili Kazahstan s 2:0. 'Trikolori' su u ponedjeljak navečer doputovali u Sarajevo u najjačem sastavu, jedino se veznjak Kante vratio u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik BiH Ivaylo Petev će zbog zaraze koronavirusom propustiti utakmicu, međutim njegovi izabranici najavljuju hrabru igru i žestok otpor svjetskim prvacima.

"Imali smo dovoljno vremena između utakmica s Finskom i Kostarikom da se pripremimo za težak meč koji nas očekuje protiv reprezentacije Francuske. Siguran sam da će svatko tko istrči na teren u srijedu dati sve od sebe da na najbolji način odgovori na zahtjeve koji su pred nama. Francuska je momčad koja je opasna u svim linijama. Bacat ćemo se na glavu ako treba, pokazati sve što znamo i nadam se da ćemo imati sreće i da ih možemo iznenaditi" poručio je veznjak Rijeke Stjepan Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se da ćemo zajedno doći do povoljnog rezultata'

I bivši igrač zagrebačkog Dinama, danas nogometaš Torina Amer Gojak ne dvoji da su Francuzi favoriti jer na svakoj poziciji imaju po dva ili tri sjajna nogometaša, ali poziva na momčadski duh i na "bacanje na glavu".

"Oni imaju dosta kvaliteta, ali mi vjerujemo u sebe i svoje kvalitete. Nadam se da ćemo zajedno doći do povoljnog rezultata. Na svakoj poziciji imaju po tri top igrača. Na terenu moramo biti svi kao jedan, da ginemo jedan za drugog i samo tako možemo doći do povoljnog rezultata", rekao je Gojak za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo