Zahovič poslao neugodnu poruku Dinamu

'Ma, mislim da smo propustili šansu već u Zagrebu se plasirati u Ligu prvaka! Prednost je sada na našoj strani, a Modre očekuje pakao.

23.8.2012.
10:18
VOYO logo

Dinamo je, podsjetimo, u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka upisao 2:1 pobjedu protiv Maribora, iako Slovenci nisu tresli mrežu u Zagrebu.

Kapetan Dinama Milan Badelj ih je 'počastio' autogolom u 39. minuti, a svoju pogrešku je ispravio 16 minuta prije kraja utakmice kada je hrvatskom prvaku donio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Maribor je kući otputovao s rezultatom koji mu daje vjeru u uspjeh. Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič čak smatra da je njegov klub zaslužio i bolji rezultat te je siguran da se Dinamo neće izvući iz 'pakla' Ljudskog vrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim nastupom smo mnoge uvjerili da igramo odličan nogomet. Očekuje nas veliki okršaj u Mariboru, premda ne mogu i nisam zadovoljan rezultatom jer smo mogli izvući i mnogo bolju situaciju uoči uzvrata. Ma, mislim da smo propustili šansu već u Zagrebu se plasirati u Ligu prvaka! Imamo recept za Dinamo. Prednost je sada na našoj strani, a Modre očekuje pakao. Dinamo stvarno ne zna što ga čeka i nema šanse da u toj užarenoj atmosferi ne ostvarimo plasman u Ligu prvaka", poručio je Zahovič dinamovcima na čelu sa Zdravkom Mamićem, koji bi, ne sumnjamo, jako teško podnio zastajanje pred 'vratima raja' te gubitak silnih milijuna eura koje jamči nastup u Ligi prvaka.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo