Zahovič poslao neugodnu poruku Dinamu

‘Ma, mislim da smo propustili šansu već u Zagrebu se plasirati u Ligu prvaka! Prednost je sada na našoj strani, a Modre očekuje pakao. Dinamo stvarno ne zna što ga čeka i nema šanse da u toj užarenoj atmosferi ne ostvarimo plasman u Ligu prvaka’, poručio je dinamovcima na čelu s Mamićem sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič.

Dinamo je, podsjetimo, u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka upisao 2:1 pobjedu protiv Maribora, iako Slovenci nisu tresli mrežu u Zagrebu.

Kapetan Dinama Milan Badelj ih je ‘počastio’ autogolom u 39. minuti, a svoju pogrešku je ispravio 16 minuta prije kraja utakmice kada je hrvatskom prvaku donio pobjedu.

Ipak, Maribor je kući otputovao s rezultatom koji mu daje vjeru u uspjeh. Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič čak smatra da je njegov klub zaslužio i bolji rezultat te je siguran da se Dinamo neće izvući iz ‘pakla’ Ljudskog vrta.

“Ovim nastupom smo mnoge uvjerili da igramo odličan nogomet. Očekuje nas veliki okršaj u Mariboru, premda ne mogu i nisam zadovoljan rezultatom jer smo mogli izvući i mnogo bolju situaciju uoči uzvrata. Ma, mislim da smo propustili šansu već u Zagrebu se plasirati u Ligu prvaka! Imamo recept za Dinamo. Prednost je sada na našoj strani, a Modre očekuje pakao. Dinamo stvarno ne zna što ga čeka i nema šanse da u toj užarenoj atmosferi ne ostvarimo plasman u Ligu prvaka”, poručio je Zahovič dinamovcima na čelu sa Zdravkom Mamićem, koji bi, ne sumnjamo, jako teško podnio zastajanje pred ‘vratima raja’ te gubitak silnih milijuna eura koje jamči nastup u Ligi prvaka.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo
Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Povratak na Net.hr