NAKON POBJEDE U KIJEVU

DALIĆ OTKRIO KOGA NE BI HTIO IZVUĆI U PLAY-OFFU: Oni bi Hrvatskoj mogli biti prava noćna mora

Još uvijek privremeni hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je koga ne bih htio u play-offu za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Zlatko Dalić prošle je subote dobio veliku odgovornost u obliku preuzimanja Vatrenih za ključnu utakmicu u borbi za doigravanje za Mundijal sljedećeg ljeta. Na kraju je Hrvatska skinula skalp Ukrajini usred Kijeva pred 70. 000 navijača.

ZORAN VULIĆ ZA NET.HR O VELIKOM HRVATSKOM PROBLEMU: ‘Ne podcjenjujmo druge ekipe gospodo, nismo mi najbolji niti jedini na svijetu’

Dalić je, kako se to u našem narodu često dogodi, preko noći postao junak nacije, spasitelj Vatrenih… Dalić je zadovoljio kriterije i HNS-a koji bi ga idući ponedjeljak, dan uoči ždrijeba, u obliku izvršnog odbora na sjednici trebao potvrditi kao hrvatskog izbornika. Kako je Hrvatska nositelj, Vatreni će igrati protiv jedne od ove četiri momčadi: Švedska, Sjeverna Irska, Grčka i Irska.

“Ne bih htio da izvučemo Švedsku, to je sigurno najteži protivnik. Za neke dublje analize i razgovore ćemo pričekati da to prođe. Kad budemo sve konačno znali”, izjavio je Dalić za 24 sata.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr