DALIĆ OTKRIO KOGA NE BI HTIO IZVUĆI U PLAY-OFFU: / Oni bi Hrvatskoj mogli biti prava noćna mora

Image
Foto: PIXSELL

Još uvijek privremeni hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je koga ne bih htio u play-offu za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

11.10.2017.
21:50
PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Dalić prošle je subote dobio veliku odgovornost u obliku preuzimanja Vatrenih za ključnu utakmicu u borbi za doigravanje za Mundijal sljedećeg ljeta. Na kraju je Hrvatska skinula skalp Ukrajini usred Kijeva pred 70. 000 navijača.

ZORAN VULIĆ ZA NET.HR O VELIKOM HRVATSKOM PROBLEMU: ‘Ne podcjenjujmo druge ekipe gospodo, nismo mi najbolji niti jedini na svijetu’

Dalić je, kako se to u našem narodu često dogodi, preko noći postao junak nacije, spasitelj Vatrenih... Dalić je zadovoljio kriterije i HNS-a koji bi ga idući ponedjeljak, dan uoči ždrijeba, u obliku izvršnog odbora na sjednici trebao potvrditi kao hrvatskog izbornika. Kako je Hrvatska nositelj, Vatreni će igrati protiv jedne od ove četiri momčadi: Švedska, Sjeverna Irska, Grčka i Irska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih htio da izvučemo Švedsku, to je sigurno najteži protivnik. Za neke dublje analize i razgovore ćemo pričekati da to prođe. Kad budemo sve konačno znali", izjavio je Dalić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo