ZLATKO DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA PORTUGAL I ŠPANJOLSKU: / Evo tko će mijenjati umirovljene senatore, na listi osam novih imena

Image
Foto: PIXSELL/Twitter

Izbornik objavio popis i otkrio tko će mijenjati igrače koji su otišli

20.8.2018.
12:28
PIXSELL/Twitter
VOYO logo

Zlatko Dalić objavio je prvi popis igrača nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Putem službene stranice HNS-a objavio je popis nogometaša na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske.

Nedavno su se od reprezentacije oprostili Vedran Ćorluka, Marijo Mandžukić i Danijel Subašić, a zbog zdravstvenih problema na raspolaganju za utakmice u rujnu Dalić neće imati ni Kramarića ni Strinića. Nije moguće da u skorijoj budućnosti vidimo još poneko umirovljenje kod Vatrenih, prema spekulacijama, najbliži tome je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mala iznenađenja

Od onih koji nisu bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pozvani su Karlo Letica, Matej Mitrović, Borna Barišić, Antonio Milić, Marko Rog, Mario Pašalić, Ivan Santini i Marko Livaja. Vatrene čeka prijateljska utakmicu protiv Portugala u Faru 6. rujna i premijerna utakmica u Ligi nacija protiv Španjolske u Elcheu 11. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo