ZLATKO DALIĆ O HRVATSKOM ČAROBNJAKU I ZLATNOJ LOPTI: / 'A što je to mogao Modrić više napraviti?'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Tvorac čudesnog uspjeha Vatrenih u Rusiji već dugo je jedan od najpoželjnijih sugovornika, a shvatili su to i iz Fife

23.8.2018.
17:42
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić, koji je ujedno i kandidat za Fifinog trenera godine nakon što je Hrvatsku izvan svih očekivanja odveo do svjetskog srebra u Rusiji dao je intervju za Fifinu službenu stranicu u kojem je komentirao uspjeh u Rusiji, ali i situaciju oko izbora za Zlatnu loptu.

Image
ŠUKER IZBJEGAO PITANJE O DALIĆU, NE I O KALINIĆU: /

Prvi čovjek hrvatskog nogometa prokomentirao važne teme

Image
ŠUKER IZBJEGAO PITANJE O DALIĆU, NE I O KALINIĆU: /

Prvi čovjek hrvatskog nogometa prokomentirao važne teme

"I dalje vlada taj osjećaj kao da sanjamo. Kad smo se vratili u Zagrebu nas je dočekalo više od pola milijuna ljudi. Taj dan nitko od nas neće zaboraviti. Bilo je to nevjerojatno ljeto za nas", rekao je Dalić pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno će nam trebati još nekoliko godina da shvatimo što smo uspjeli napraviti. Samo Njemačka i Francuska imaju više medalja od nas na Mundijalima u zadnjih 20 godina! Nemaju ni Brazil, Argentina, Italija ni Španjolska!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealan nasljednik Ronalda i Messija

"Najvažnije pobjede su protiv Nigerije, Islanda, Argentine, Danske, Rusije i Engleske pa onda svaka individualna nagrada nije važna kao srebrna medalja koju smo osvojili kao momčad. Osvojio to ili ne, ovo ljeto mi je najbolji sportski period u životu.", poručio je izbornik.

Dao je svoj sud i o položaju Luke Modrića u borbi za Zlatnu loptu, gdje je ušao među najbolja tri igrača uz Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema dileme o tome je li Luka zaslužio nagradu. Već dugi niz godina je on ključan igrač Reala, ali teško je bilo kome osvajati individualne nagrade pored Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Ipak, Luka je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva i ključan igrač Reala u Ligi prvaka i zaslužuje postati najbolji.", rekao je Dalić pa se zapitao:

"Što je mogao više od toga učiniti? Pa on je idealan nasljednik Ronalda i Messija. Ponizan je, veliki radnik i uvijek daje sve od sebe. Ne vidim niti jednog igrača koji je zaslužio tu nagradu više od njega i siguran sam da svijet nogometa to vidi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo