ZLATAN JE NAPOKON REKAO SVOJE: / Ibrahimović odlučio gdje želi igrati, slijede pregovori oko ugovora

Image

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još se uvijek oporavlja od ozljede i nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru kad bude spreman za povratak na travnjak.

9.8.2017.
16:43
VOYO logo

Ibrahimović je sredinom travnja u utakmici Europske lige protiv Anderlechta zadobio tešku ozljedu koljena zbog koje će još neko vrijeme biti izvan pogona. Manchester United nije aktivirao mogućnost produljenja suradnje nakon što mu je istekao ugovor na godinu dana i mnogi su to shvatili kao definitivan rastanak dviju strana.

Image
SPEKTAKL U SKOPLJU: /

Hrvati slave novi trofej s Realom, Casemiro i Isco srušili Manchester United

Image
SPEKTAKL U SKOPLJU: /

Hrvati slave novi trofej s Realom, Casemiro i Isco srušili Manchester United

Ni MLS, ni Serie A

Spominjao se otada čitav niz scenarija, od Zlatanova odlaska u sjevernoamerički MLS do povratka u redove talijanskog velikana Milana. Međutim, sve je jasnije da od toga neće biti ništa i da će Ibrahimović, koji će u listopadu proslaviti 36. rođendan, i sljedeću sezonu provesti na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian tvrdi da je Zlatan nakon razmišljanja donio odluku da želi potpisati novi ugovor s Unitedom, a tome je sklon i menadžer Crvenih vragovaJose Mourinho. Dao je to naslutiti večer uoči utakmice europskog Superkupa u kojoj je Manchester poražen od Real Madrida s 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman na kompromis

"Moguće je da će Zlatan ostati s nama. Trenutno nema ugovor, ali i dalje je blizak Manchesteru", poručio je portugalski stručnjak.

Ibrahimović bi, piše Guardian, trebao dobiti kratkoročan ugovor pri čemu su obje strane spremne napraviti određene kompromise. Zlatan je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Uniteda s 28 golova i Mourinho očito smatra da mu i dalje može biti koristan premda su u međuvremenu Crveni vragovi za 85 milijuna eura doveli Romelua Lukakua iz Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo