UŽASNO

ŽIVOTNA DRAMA ŠPANJOLSKOG VEZNJAKA: Cazorla nakon infekcije umalo ostao bez noge

Povremeni španjolski reprezentativac i igrač Arsenala, Santi Cazorla, otvoreno je za Marcu progovorio o ozljedi zbog koje je umalo ostao bez noge.

Špajnolski veznjak za prvu momčad Arsenala nije igrao više od godinu dana nakon što je zaradio ozljedu Ahilove tetive na početku prošle sezone. Od tada je bio na osam operacija i karijera mu je bila dovedena u pitanje.

Kako prenosi Mirror, Cazorla je u intervjuu za Marcu priznao kako su doktori raspravljali o amputaciji noge nakon što se ozljeda nakon brojnih operacija inficirala. Također su mu rekli da će biti sretan ako ikada više bude mogao normalno hodati.

Cazorla je izgubio nevjerojatnih osam centimetara tetive te su mu doktori morali uzeti kožu s ruke kako bi prekrili ranu na nozi. Unatoč svemu, Cazorla se uspio oporaviti i sve je bliže povratku na teren:

“Prvi znakovi su pozitivni, ali svejedno nije igrao godinu i pol. Još nije u punom treningu i trebat će mu koja utakmica s rezervnom momčadi i nadam se da bi mogao vratiti iza Božića”, rekao je trener Arsenala Wenger prije nekog vremena.

Povratak na Net.hr