ZIDANE ZA BOŽIĆ DOBIO GROZNE VIJESTI: / Ozlijedio mu se važan igrač, neće ga biti tri mjeseca

Image
Foto: Profimedia

Pokaže li se ta procjena točnom, igrač koji se baš ustalio u početnoj postavi Zinedinea Zidanea propustit će velik broj utakmica u domaćem prvenstvu,

25.12.2020.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Momčad Real Madrida ostat će najmanje tri mjeseca bez 19-godišnjeg brazilskog napadača Rodryga, koji je prije dva dana u utakmici španjolskog prvenstva protiv Granade u 35. minuti u suzama iznesen s terena, objavili su španjolski mediji.

Real Madrid je u službenom priopćenju liječničke službe objavio da se radi o ozljedi tetive u desnom butnom mišiću, ali u njemu nije navedeno koliko bi dugo mladi Brazilac mogao izbivati s terena. No, španjolski mediji tvrde da se radi o ozljedi koja će Rodryga zadržati izvan terena najmanje tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Medics tend to Real Madrid's Brazilian forward Rodrygo after resulting injured during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Granada FC at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid on December 23, 2020.,Image: 578247850, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

ZIDANE SE OVOME SIGURNO NIJE NADAO: Real dobio dva opasna konkurenta u borbi za savršeno pojačanje

Image
ZIDANE SE OVOME SIGURNO NIJE NADAO: /

Real dobio dva opasna konkurenta u borbi za savršeno pojačanje

Pokaže li se ta procjena točnom, igrač koji se baš ustalio u početnoj postavi Zinedinea Zidanea propustit će velik broj utakmica u domaćem prvenstvu, a zasigurno ga neće biti ni u dvobojima osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo