Od njega traže da napravi isto ono što je napravio i Luka Modrić

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane smatra da bi ponajbolji nogometaš današnjice Gareth Bale konačno trebao progovoriti i reći Tottenhamu da želi transfer u Real Madrid.

Bale je, podsjetimo, prva ovoljetna želja Real Madrida, kao i zadržavanje Cristiana Ronalda u momčadi. Aktualni Baleov klub Tottenham i dalje nema namjeru pustiti svog najboljeg igrača, iako je Real navodno spreman ponuditi i do 85 milijuna funti!

Bivši igrač, a danas sportski direktor, te vjerojatno pomoćni trener u nadolazećoj sezoni Zidane smatra da Bale ne bi trebao odbiti priliku života, ali da se za istu mora i “izboriti”.

“Mislim da je Real jasno dao do znanja Baleu što misli o njemu. Isto tako, jasno smo rekli da nas nijedna cijena koju Tottenham zatraži neće preplašiti. Međutim, ako Bale uistinu želi doći u Madrid, onda je vrijeme da sjedne za stol s ljudima u klubu i otvoreno im kaže da ga puste”, kaže Zidane.

Podsjetimo, prošloga je ljeta Tottenham, nakon velike sage, napustio hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je upravi Spura tada jasno rekao: “Želim u Real!”

Povratak na Net.hr